Lees hoe onze klanten ons beoordelen!

Beoordeling

hoi Lida


namens de gehele familie willen we je bedanken voor de catering van 
gisterenavond.

Iedereen was er erg enthousiast over en vond het lekker.

Bedankt voor jouw aandeel in een geslaagde dag.


met hartelijke groet,

namens de familie Kruse,


Axel en Ineke

Catering Lida heeft tijdens een conferentie onze lunch verzorgd. Dit was een groot succes. De gerechten zagen er schitterend uit. Het was een diverse lunch met veel keuze.

Ook was er voor de vegetariërs genoeg keuze. Ik vond zelf de gehaktballen het lekkerste.

 

Ik raad Catering Lida van harte aan. De samenwerking is goed verlopen. Wil je een lekkere, gevarieerde lunch/diner? Neem contact op met Catering Lida.

 

Hartelijke groeten,

Doreth

 

Beste Lida,

Wij hebben met ongeveer 25 personen ons huwelijksfeest gevierd, waarbij het eten door Lida werd verzorgd.
 
We hadden verschillende gerechten waaronder gerechten met lamsvlees, gehaktballetjes, zalm en kip. Elk gerecht was simpelweg verrukkelijk. Lida gebruikt een grote variëteit aan verschillende kruiden, oliën en andere ingrediënten in haar gerechten. De smaken waren zacht, mals en zeer divers. Daarbij hoorde bij ieder gerecht een ander type rijstgerecht. Deze rijst was steeds verschillend en afgestemd op het vlees of de vis waar het bij hoorde door het gebruik van verschillende kruiden. Ook hadden we salades en heerlijke sauzen erbij. 
 
Maar het waren niet alleen de smaken die heerlijk waren, het zag er ook nog eens spectaculair uit. Ieder gerecht was met zoveel zorg opgemaakt. 
 
De meesten van ons waren niet bekend met de Perzische keuken en waren volkomen verrast door de diversiteit aan smaken en de prachtige opmaak van de gerechten. 
 
Verder zijn Lida en haar echtgenoot zeer prettige mensen. Alles was goed geregeld; van het begin van de avond tot het afhalen van de spullen de volgende dag. 
 
Wij kunnen iedereen aanraden om Lida te laten cateren en wij gaan dat zeker in de toekomst vaker doen!!
 
Dank je wel Lida, en tot gauw.